Αιωρούμενο Σπιρτόκουτο

by Sheridan Cole 259 views0

Αυτό το κόλπο θα εντυπωσιάσει το κοινό σας για τις ικανότητες που έχετε καθώς θα φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε ένα σπιρτόκουτο να στέκεται στην παλάμη σας από μόνο του. Το μόνο που θα χρειαστείτε θα είναι ένα ένθερμο κοινό και ένα ένα σπιρτόκουτο.

Τοποθετήστε ένα σπιρτόκουτο στην παλάμη σας με τεντωμένο το χέρι σας ώστε να βλέπει το κοινό. Ωστόσο, αυτό που δεν  θέλετε να δει το κοινό σας είναι ότι έχετε αφήσει το σπιρτόκουτο ελαφρώς ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει με τις ικανότητές σας και πιθανόν να πρέπει να κάνετε εξάσκηση στις γωνίες προτού κάνετε το κόλπο!

Έπειτα, κοιτάξτε σαν να ρυθμίζετε τη θέση του σπιρτόκουτου στο χέρι σας, καθώς ετοιμάζεστε για το κόλπο. Αυτό που πραγματικά κάνετε είναι ότι κλείνετε το σπιρτόκουτο και πιάνετε μια πτυχή από το δέρμα σας καθώς το κάνετε. Η πτυχή αυτή βοηθάει στην επιτυχία του κόλπου.

Στο τέλος, κινήστε τα χέρια σας με μυστηριώδη τρόπο πάνω από το σπιρτόκουτο όπως κάνουν οι μάγοι στα κόλπα τους και την ίδια ώρα, τυλίξτε τα δάκτυλά σας στο χέρι που κρατά το σπιρτόκουτο σχηματίζοντας μια γροθιά. Με αυτό θα τεντωθεί το δέρμα σας που έχει πιαστεί στο σπιρτόκουτο και θα το αναγκάσει να ανασηκωθεί με την πίεση της δύναμης, αλλά στα μάτια του κοινού σας αυτό θα μοιάζει μαγικό!