Ανάσα του Δράκου

by Sheridan Cole 282 views0

Πριν εκτελέσετε αυτό το κόλπο θα χρειαστείτε ένα σπιρτόκουτο, ένα σταχτοδοχείο γεμισμένο με λίγο νερό, έξι οποιαδήποτε νομίσματα και ένα ποτήρι.

Σκοπός αυτού του κόλπου είναι να αφαιρέσετε το νερό από το σταχτοδοχείο χρησιμοποιώντας τίποτα άλλο παρά μόνο το ποτήρι, τα νομίσματα και το σπιρτόκουτο για να το κάνετε αυτό και χωρίς να γείρετε ή να μετακινήσετε το σταχτοδοχείο καθόλου. Βάλτε στοίχημα με τους φίλους σας που φυσικά δεν θα πιστεύουν ότι μπορείτε να το κατορθώσετε αυτό, κατόπιν διαψεύστε τους!

Πώς λοιπόν μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το κόλπο με επιτυχία;
Λοιπόν, πρώτα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σταχτοδοχείο είναι μόνο κατά το ένα τέταρτο γεμισμένο με νερό. Αυτή είναι η ιδανική ποσότητα για ένα επιτυχημένο κόλπο. Κατόπιν χρειάζεται να στοιβάξετε τα νομίσματα το ένα πάνω στο άλλο και να τα τοποθετήσετε στο μέσον του σταχτοδοχείου. Τα δύο επάνω νομίσματα θα πρέπει να προεξέχουν του νερού. Έπειτα, παίρνετε τέσσερα σπίρτα από το σπιρτόκουτο και τα τοποθετείτε το ένα δίπλα στο άλλο πάνω από τα νομίσματα, αφήνοντάς τα σβηστά.
Απευθυνθείτε στο κοινό και δηλώστε ότι τώρα θα αφαιρέσετε το νερό από το σταχτοδοχείο. Ανάψτε και τα τέσσερα σπίρτα μαζί και αμέσως γυρίστε ανάποδα το ποτήρι πάνω από τα νομίσματα και τα σπίρτα. Εξαιτίας της θερμότητας, όλο το νερό στο σταχτοδοχείο θα συσσωρευτεί στο ποτήρι, και θα κερδίσετε το στοίχημα! Σ’ ευχαριστώ επιστήμη που για ακόμα μια φορά κάνεις τους καθημερινούς ανθρώπους, μάγους.