Τρικ με χαρτονομίσματα

by Sheridan Cole 462 views0

Αυτό το τρικ είναι ένα απλό κόλπο με χαρτιά, με στόχο τη μετατραπή κομματιών απλού χαρτιού σε χαρτονιμίσματα μπροστά στα μάτια του κοινού σας. Για αυτό το τέχνασμα θα χρειαστείτε μερικά λευκά κομμάτια χαρτιού κομμένα στο ίδιο μέγεθος με τα χαρτονομίσματα – περίπου πέντε κομμάτια. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί επίσης πέντε χαρτονομίσματα.

Για την προετοιμασία του τρικ, φτιάξτε τα «κενά χαρτονομίσματα» και στη συνέχεια φτιάξτε ένα επιπλέον, ένα έκτο. Αυτό θα έχει ένα χαρτονόμισμα διπλωμένο στη μέση και κολλημένο στο έκτο κενό διπλωμένο χαρτί. Αυτό πρέπει να είναι στη μία πλευρά του κενό και στην άλλη πλευρά χαρτονόμισμα. Στη συνέχεια φτιάξτε μια δεσμίδα ανά είδος, τοποθετώντας όλα τα χαρτονομίσματα από την ίδια πλευρά με το κολλημένο χαρτονόμισμα και όλα τα κενά χαρτιά σας από την πλευρά του απλού χαρτιού. Αυτό θα πρέπει να σας δώσει μία διπλής όψης στοίβα που από τη μία πλευρά μοιάζει με ένα σωρό από χαρτιά, όταν παρουσιάζεται η άλλη μοιάζει με ένα σωρό από μετρητά.

Εκεί που είναι διπλωμένο το μισό χαρτονόμισμα κολλημένο στο λευκό χαρτί, διπλώστε όλα τα χαρτονομίσματα, αφήνοντας το λευκό χαρτί όπως είναι. Αυτό κρύβει τα χρήματα και όταν εμφανίζεται στο ακροατήριό σας μοιάζει με πέντε λευκά κομμάτια χαρτιού. Στη συνέχεια, γυρίστε τα χέρια σας με ένα μαγικό τρόπο και αναποδογυρίστε το χαρτί, διπλώνοντας το χαρτί προς τα κάτω και ισιώνοντας τα χαρτονομίσματα, δείξτε τα στο κοινό. Θα πιστεύουν ότι έχετε μετατρέψει τα πέντε κομμάτια χαρτί σε πέντε χαρτονομίσματα- καταπληκτικό.