Κερδίστε Χρήματα με Μαγικό Τρόπο

by Sheridan Cole 215 views0

Για αυτό το κόλπο θα χρειαστείτε ένα άδειο σπιρτόκουτο και γενναιόδωρο κοινό!

Επιλέξτε ένα άτομο από το κοινό και δείξτε του το άδειο σπιρτόκουτο. Βγάλτε 20 ευρώ από την τσέπη σας και τοποθετήστε τα μέσα στο σπιρτόκουτο και έπειτα ζητήστε από τον συμμετέχοντα να κάνει το ίδιο. Τονίστε ότι έχετε βάλει και εσείς 20 ευρώ μέσα στο σπιρτόκουτο.

Μετά, πείτε στον συμμετέχοντα ότι θα θέλατε να του πουλήσετε το σπιρτόκουτο για 30 ευρώ. Εκείνος θα δεχθεί με χαρά, καθώς θα δώσει μόλις 30 ευρώ και θα πάρει 40 ευρώ, μια πραγματική ευκαιρία, έτσι δεν είναι;

Λάθος.

Γιατί; Επειδή στην πραγματικότητα, το άτομο που συμμετέχει από το κοινό χάνει χρήματα, για την ακρίβεια 10 ευρώ! Βλέπετε, το άτομο που συμμετέχει από το κοινό έχει ήδη βάλει 20 ευρώ μέσα στο σπιρτόκουτο, συνεπώς το να το αγοράσει για επιπλέον 30 ευρώ, σημαίνει ότι θα έχει δώσει συνολικά 50 ευρώ από τα δικά του χρήματα που ισοδυναμεί με ζημιά. Εντούτοις, το άτομο από το κοινό θα θεωρεί ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία. Εσείς, από την άλλη θα έχετε κερδίσει 10 ευρώ από το γενναιόδωρο αυτό άτομο. Θα πάρετε 30 ευρώ από αυτό ενώ θα έχετε τοποθετήσει στο σπιρτόκουτο μόλις 20 ευρώ, άρα 10 ευρώ καθαρό κέρδος!

Βασικό στοιχείο για την ολοκλήρωση αυτού του κόλπου είναι να συγχαρείτε το άτομο που συμμετέχει για την επιτυχία του να κερδίζει χρήματα, προτού καταλάβει τι έγινε!