Το Κόλπο του Στατικού Τσιγάρου

by Sheridan Cole 310 views0

Αν και αυτό το μαγικό κόλπο ονομάζεται «Κόλπο του Στατικού Τσιγάρου», μπορεί να πραγματοποιηθεί και με ένα καλαμάκι και μπορείτε εύκολα να ξεγελάσετε τους φίλους σας στο μπαρ με αυτό. Αν θέλετε να το κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον, βάλτε στοίχημα με τους φίλους σας για το αν μπορείτε ή όχι να εκτελέσετε αυτό το μαγικό κόλπο!

Αρχικά, χρησιμοποιήστε ένα τσιγάρο από το πακέτο κάποιου άλλου- έτσι, όλοι θα δουν ότι το τσιγάρο δεν έχει πειραχτεί. Τοποθετήστε το τσιγάρο σε οριζόντια θέση μπροστά σας, πάνω στο τραπέζι. Συγχρόνως, εξηγήστε στο κοινό σας τη δύναμη του στατικού ηλεκτρισμού και τις μεθόδους χρήσης του, ώστε να νιώσουν ότι ξέρουν ορισμένα πράγματα σχετικά μ’αυτό που πρόκειται να κάνετε. Αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν ότι δεν μπορείτε να τους ξεγελάσετε.

Αφού τους μιλήσετε για τον στατικό ηλεκτρισμό, σηκώστε επιδεικτικά τα μανίκια σας και τρίψτε τους πήχεις των χεριών σας πάνω κάτω με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αφού το κάνετε για λίγα δευτερόλεπτα και δημιουργηθεί ο στατικός ηλεκτρισμός, τοποθετήστε το χέρι σας στη μια πλευρά του τσιγάρου με τα ακροδάχτυλά σας στραμμένα προς το τσιγάρο. Πολύ, πολύ αργά, απομακρύνετε τα δάχτυλά σας από το τσιγάρο και επιτρέψτε στο κοινό σας να θαυμάσει πώς το τσιγάρο ακολουθεί τα δάχτυλά σας!

Λοιπόν…πώς θα το καταφέρετε; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φυσήξετε πολύ απαλά πάνω στο τσιγάρο και έτσι θα κυλήσει πάνω στο τραπέζι με «μαγικό» τρόπο. Θα έχει τόση φασαρία στο μπαρ και το κοινό σας θα είναι τόσο αφοσιωμένο στο να προσέχει το τσιγάρο, ώστε κανείς δε θα σας δει ούτε θα σας ακούσει να φυσάτε προς αυτό. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει εξάσκηση στο απαλό φύσημα πριν βάλετε στοίχημα ότι μπορείτε να εκτελέσετε σωστά αυτό το μαγικό κόλπο!