Μαγικό κόλπο μεταμόρφωσης με σπίρτα

by Sheridan Cole 228 views0

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα αντιδρούσαν οι άλλοι αν μπορούσατε να λιώσετε μαζί δύο σπίρτα φαινομενικά χωρίς καμία προσπάθεια; Μην ψάχνετε άλλο, αφού υπάρχει αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό κόλπο! Πρώτα θα χρειαστείτε δύο συνηθισμένα σπίρτα – είναι πιο αποτελεσματικό αν ζητήσετε τα σπίρτα κάποιου από το κοινό, καθώς έτσι θα είναι προφανές ότι δεν τα έχετε «ετοιμάσει» από πριν! Δείξτε τα σπίρτα στο κοινό σας.

Κατόπιν πρέπει να αποδείξετε την αντοχή των σπίρτων. Κρατήστε από ένα ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη του κάθε χεριού, το ένα οριζόντια και το άλλο κάθετα, και τρίψτε τα μεταξύ τους. Κάνοντας αυτό θα δείξετε ότι ναι, τα σπίρτα είναι όντως γερά και δεν μπορεί να περάσει το ένα μέσα από το άλλο με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Ενώ κρατάτε τα σπίρτα, σιγουρευτείτε ότι τα πατάτε δυνατά – όταν το κάνετε αυτό θα καταλάβετε ότι η κορυφή του σπίρτου πιέζεται και χώνεται μέσα στο δάχτυλό σας, και όταν απομακρύνετε τον αντίχειρα αυτό θα παραμείνει εκεί, κολλημένο στο δάχτυλό σας.

Πώς λοιπόν κάνετε το ένα σπίρτο να ενσωματωθεί στο άλλο;

Λοιπόν, καθώς το σπίρτο κολλάει στο δάχτυλό σας, απομακρύνετε λίγο τον αντίχειρα από το σπίρτο και γλιστρήστε το σπίρτο στο άλλο χέρι, κάτω από το κενό, γρήγορα και επιδέξια – όταν αυτό γίνει υπό τη σωστή γωνία θα φαίνεται ακριβώς σαν να έλιωσε και να ενσωματώθηκε μέσα στο άλλο! Αυτό το κόλπο θα έχει επιτυχία μόνο αν εξασκηθείτε στο να βρείτε τη σωστή γωνία, ταχύτητα, και να πετύχετε την απρόσκοπτη μετάβαση των σπίρτων – σιγουρευτείτε ότι τα κάνετε όλα τέλεια πριν το πραγματοποιήσετε μπροστά σε άλλους!