Μπύρα Αντι-Βαρύτητας

by Sheridan Cole 217 views0

Τι στο καλό είναι αυτό το κόλπο; Λοιπόν, αυτό το κόλπο είναι μια σπουδαία φάρσα για να την κάνετε σ’ ένα φίλο που έχει αφήσει αφύλακτο το ποτό του…η ιδέα είναι, θα επιστρέψει και θα βρει το ποτό του ανάποδα, αλλά ούτε σταγόνα από το ποτό του δεν θα έχει χυθεί! Πάντως, όταν σηκώσει το μπουκάλι του, κάθε σταγόνα από το υγρό χύνεται κανονικά. Πώς λοιπόν καταφέρνετε αυτό το κόλπο;

Λοιπόν, επειδή αυτό το κόλπο είναι τόσο μαγικό, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία πριν το καταφέρετε. Θα χρειαστείτε εκ των προτέρων ένα γεμάτο μπουκάλι μπύρας (ή κάποιου άλλου ποτού σε μπουκάλι που πίνει ο φίλος σας), ένα σουβέρ (κατά προτίμηση ένα λεπτό όπως αυτά που βρίσκει κανείς στα μπαρ ή τα εστιατόρια), ένα ψαλίδι και ένα πακέτο τσιγάρα.

Εδώ λοιπόν είναι το τι πρέπει να κάνετε.

Τα τσιγάρα έχουν ένα σελοφάν- βγάλτε το και κόψτε ένα κύκλο απ’ αυτό στο ίδιο μέγεθος με το χείλος του μπουκαλιού. Βρέξτε το χείλος του μπουκαλιού και ακουμπήστε επάνω του το σελοφάν- το σελοφάν θα κολλήσει στο χείλος λόγω της υγρασίας.

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε το σουβέρ. Βάλτε το σουβέρ πάνω από το σελοφάν που μόλις εφαρμόσατε στο χείλος του μπουκαλιού. Μετά, με πολύ σταθερό χέρι, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα- έτσι ώστε να σταθεί ανάποδα πάνω στο σελοφάν, το σουβέρ και το τραπέζι. Τότε, με πολύ σταθερό χέρι και πάλι, βγάλτε το σουβέρ από κάτω από το μπουκάλι. Αυτό θα αφήσει το σελοφάν- και κατά συνέπεια το υγρό μέσα στο μπουκάλι- ασφαλές.

Πάντως, αυτό δεν είναι ασφαλές για πολύ. Όταν ο φίλος σας επιστρέψει για το ποτό του, θα μείνει έκπληκτος που το ποτό του φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα ευρισκόμενο ανάποδα χωρίς να χύνεται. Πάντως, όταν σηκώσει το ποτό, παρατηρήστε καθώς το σελοφάν δεν μπορεί πια να αντέξει το βάρος του υγρού που το πιέζει και χύνεται όλο, πάνω στο φίλο σας!

Αυτό είναι ένδειξη να αρχίσετε να τρέχετε!