Τέχνασμα με μπουκάλι μπύρας

by Sheridan Cole 322 views0

Αυτό το κόλπο είναι πολύ δημοφιλές επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό. Γιατί; Επειδή το θέμα είναι να κολλήσετε ένα μπουκάλι μπύρας σε έναν τοίχο, χωρίς κόλλα ή ταινία σκρατς παρά μόνο με τις μαγικές δυνάμεις που τυχαίνει να έχετε-ή τουλάχιστον έτσι θα κάνετε το κοινό σας να πιστεύει!

Δεδομένου ότι τα μπουκάλι μπύρας είναι φτιαγμένα από γυαλί, υπάρχουν μερικά ζητήματα υγείας και ασφάλειας που θα έπρεπε να σκεφτείς πριν εκτελέσεις αυτό το κόλπο.

1) Βεβαιωθείτε ότι ένα δοχείο είναι τοποθετημένο κάτω από το μπουκάλι κατά τη διάρκεια του κόλπου. Μέρος του κόλπου είναι η πτώση του μπουκαλιού στο τέλος, οπότε είναι βοηθάει πολύ αν το δοχείο βρίσκεται εκεί για να το πιάσει. Αυτό ή βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να προσγειωθεί πάνω σε μαλακή επιφάνεια, ώστε να μην θρυμματιστεί παντού και πιθανώς τραυματίσει άλλους.

2) Εάν η εκτέλεση δεν γίνει στο σπίτι, να σκέφτεστε τον χώρο όπου βρίσκεστε, αν είναι παμπ, αίθουσα εκδηλώσεων ή εστιατόριο και ζητείστε πρώτα την άδεια των ιδιοκτητών σε περίπτωση που προξενήσετε κάποια ζημιά.

3) Κάντε εξάσκηση πολλές φορές πριν την εκτέλεση. Ίσα με 100 φορές.

Όπως και να’ χει, ας περάσουμε στο κόλπο…γι’ αυτό, θα χρειαστείτε μία γωνία ενός τοίχου και ένα άδειο μπουκάλι μπύρας.

Έπειτα, υπάρχει μόνο ένα απλό βήμα για να κάνετε το μπουκάλι να κολλήσει στον τοίχο. Στριμώξτε το μπουκάλι με ασφάλεια το μπουκάλι στη γωνία και κάντε μία γρήγορη, κοφτή, απότομη κίνηση, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω μαζί με το μπουκάλι και έπειτα αφήστε το. Χάρη στην επιστημονική ανακάλυψη που είναι η τριβή, η κοφτή, απότομη κίνηση δημιουργεί αρκετή από αυτήν, ώστε συγκρατεί το μπουκάλι για λίγα δευτερόλεπτα, ενίοτε και έως ένα λεπτό.

Οι τοίχοι είναι πιθανό να γδαρθούν, τα μπουκάλια μπορεί να σπάσου, οπότε να σκέφτεστε τον χώρο όπου κάνετε το κόλπο, να είστε προσεκτικοί με τους άλλους γύρω σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε γίνει επαγγελματίες πριν την εκτέλεση!