Σπίρτο Μαγικής Ενέργειας

by Sheridan Cole 244 views0

Αυτό το τέχνασμα έχει μια πραγματικά σπουδαία οπτική για το κοινό σας που το παρακολουθεί και θα τους μπερδέψετε σε μεγάλο βαθμό με τις μαγικές σας δυνατότητές. Αυτό το τέχνασμα θα σας επιτρέψει να πείσετε το κοινό σας ότι διαθέτετε μεγάλες μαγικές δυνάμεις κυριολεκτικά στις άκρες των δακτύλων σας, χρησιμοποιώντας ένα σπίρτο για να προκαλέσετε έναν άλλο σπίρτο να πηδήξει αρκετές ίντσες στον αέρα.

Έτσι, πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το κόλπο; Πρώτα απ’ όλα, θα χρειαστείτε ένα κουτί σπίρτα- ακόμα καλύτερα αν το κουτί δοθεί από κάποιον από το κοινό, ώστε να γνωρίζουν ότι το κουτί δεν έχει αλλοιωθεί. Αφαιρέστε δύο σπίρτα από το κουτί.

Τοποθετήστε ένα σπίρτο στο πάνω μέρος του κλειστού κουτιού με τα σπίρτα, έτσι ώστε το μισό από αυτό είναι στο κουτί και το άλλο μισό από αυτό που κρέμεται πάνω από την άκρη. Στη συνέχεια, κάντε μια επίδειξη τρίβοντας απαλά το άλλο σπίρτο στο χέρι σας, σαν να μεταφέρετε την μαγεία σας μέσα στο σπίρτο.

Το κοινό σας τότε θα δει αυτό- να αγγίζετε την άκρη του σπίρτου που ‘ναι στο χέρι σας, με την κορυφή του σπίρτου που κρέμεται πάνω από το κουτί και να πηδά στον αέρα.

Αλλά πώς γίνεται αυτό; Λοιπόν, όλα έχουν να κάνουν με την λεπτή κίνηση. Κρατήστε το σπίρτο στο χέρι σας μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλό σας, πονηρά τινάξτε το άλλο άκρο του σπίρτου με το χέρι σας. Αυτό θα έχει ως συνέπεια το κοινό σας να δει το τίναγμα προς τα εμπρός, να χτυπά το σπίρτο που είναι τοποθετημένο στο κουτί και να το αναγκάζει να πεταχτεί στον αέρα.

Όλα είναι μια πράξη λεπτότητας και γωνίας, και είναι ένα τέχνασμα που πρέπει να εξασκηθείτε αρκετά, ώστε να το πραγματοποιήσετε με επιτυχία!