Χαρτονόμισμα από Μπουκάλι

by Sheridan Cole 333 views0

Αυτό είναι ένα φοβερό κόλπο για στοιχήματα, γιατί δε θα κερδίσετε μόνο κάτι από τους φίλους σας, αλλά και τα χρήματα από το μπουκάλι!

Για αυτό το κόλπο θα χρειαστείτε ένα χαρτονόμισμα, 5, 10, 50 Ευρώ, (η επιλογή είναι δική σας) καθώς και ένα μπουκάλι. Το κόλπο λειτουργεί καλύτερα αν το μπουκάλι έχει μακρύ λαιμό. Το μπουκάλι θα πρέπει να είναι άδειο!

Οπότε, τι γίνεται; Τοποθετήστε το χαρτονόμισμα σε οριζόντια θέση πάνω στο τραπέζι- προσπαθήστε να το ισιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και τοποθετήστε το πάνω στο χαρτονόμισμα. Στόχος είναι να τραβήξετε το χαρτονόμισμα κάτω από το μπουκάλι χωρίς να ρίξετε ή να αγγίξετε το μπουκάλι και χωρίς να σκίσετε το χαρτονόμισμα. Όποιος τα καταφέρει, κερδίζει τα χρήματα.

Πώς, λοιπόν, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας, να πραγματοποιήσετε το κόλπο με επιτυχία και να κερδίσετε τα χρήματα; Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρέπει να τραβήξουν το χαρτονόμισμα κάτω από το μπουκάλι όσο γρηγορότερα μπορούν, αλλά κάνουν λάθος. Η τεχνική που εξασφαλίζει την επιτυχία είναι να τυλίξετε το χαρτονόμισμα προς τα πάνω (σε ρολό) μέχρι να βγει μόνο του κάτω από το μπουκάλι. Φυσικά, και αυτός ο τρόπος απαιτεί σταθερό χέρι για να μην πέσει το μπουκάλι, αλλά είναι η μόνη μέθοδος που λειτουργεί αν εφαρμοστεί σωστά!