Θαύμα Ποτηριού Μπύρας

by Sheridan Cole 277 views0

Αυτό το τρικ απαιτεί κάποια προετοιμασία και πολλά σκηνικά. Είναι καλύτερα να κάνετε αυτό το τρικ σ’ ένα μπαρ που τα σκηνικά μπορούν να βρεθούν εύκολα. Θα χρειαστείτε 1 σουβέρ μπύρας, 1 ποτήρι μπύρας, 1 σπίρτο και 1 τραπέζι και χρησιμοποιώντας αυτό το σκηνικό είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι το ποτήρι της μπύρας ισορροπεί από μόνο του.

Πρώτα, βάλτε το σουβέρ μπύρας ξαπλωτό στο τραπέζι, με το σπίρτο τοποθετημένο στο αριστερό μέρος του. Μετά, βάλτε το ποτήρι της μπύρας στο αριστερό μέρος του σπίρτου, έτσι ώστε και τα τρία στοιχεία να είναι σε μια ευθεία γραμμή. Τέλος, κρατώντας ένα μέρος του ποτηριού σε επαφή με το τραπέζι, γύρετέ το προς τα αριστερά.

Ενώ γέρνετε το ποτήρι προς τα αριστερά, ταυτόχρονα σπρώξτε το σουβέρ, το οποίο τότε θα σπρώξει με τη σειρά του το σπίρτο κάτω από το ποτήρι της μπύρας μέχρι που το σπίρτο να έλθει σε επαφή με το μέρος του ποτηριού που είναι ακόμη πάνω στο τραπέζι- κάντε το όλο αυτό με το δεξί σας χέρι. Μετά, κρατήστε σταθερά το σουβέρ στη θέση του και στη συνέχεια συνεχίστε να γέρνετε το ποτήρι μπρος-πίσω μέχρι που στο τέλος να ισορροπήσει πάνω στο σπίρτο.

Μπορείτε τώρα να τραβήξετε μακρυά το σουβέρ και να πείσετε το ακροατήριό σας ότι το ποτήρι της μπύρας ισορροπεί από μόνο του!

Το τρικ αυτό απαιτεί κάποια εξάσκηση και, όσο περισσότερο εξασκηθείτε, τόσο πιο εύκολο θα δείτε ότι είναι για σας να κάνετε το ποτήρι να ισορροπεί πάνω στο σπίρτο.