Ισορροπία στο μπαρ

by Sheridan Cole 365 views0

Ο σκοπός αυτού του τρικ είναι απλός – να ισορροπήσετε τρία ποτήρια μπίρας το ένα πάνω στο άλλο μέσω του χείλους των ποτηριών με καμία απολύτως βοήθεια από οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα. Λοιπόν, πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό;

Το μυστικό για να πετύχει σωστά αυτό το κόλπο είναι ότι και τα τρία ποτήρια πρέπει να είναι εντελώς άδεια και απολύτως ολόιδια. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ισορροπήσουν με επιτυχία και τα τρία το ένα πάνω στο άλλο. Για να ολοκληρώσετε αυτό το τρικ επιτυχημένα θα χρειαστεί επίσης να κοιτάζετε τα ποτήρια, από πανοραμική άποψη, σαν να ήταν καντράν ρολογιού. Η ώρα 10 και η ώρα 2 παίζουν ιδιαίτερα σημαντικούς ρόλους σε αυτό το κόλπο.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε. Τοποθετήστε το ποτήρι νούμερο ένα σε επίπεδο τραπέζι σαν ένα κανονικό ποτήρι. Πάρτε το δεύτερο ποτήρι σας και τοποθετήστε το στην κορυφή του ποτηριού νούμερο ένα αλλά όχι ακριβώς στην κορυφή – τοποθετήστε το στη θέση της ώρας 10. Τελικά, πάρτε το ποτήρι νούμερο τρία και τοποθετήστε το στην κορυφή του ποτηριού νούμερο δύο στη θέση 2 η ώρα. Το τελικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι τα τρία ποτήρια στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, σε διαφορετικά σημεία αντί για απευθείας το ένα πάνω στο άλλο! Αυτό θα αφήσει τους καλεσμένους σας μπερδεμένους για το πώς αυτά ισορροπούν και εσάς θα σας αφήσει να φαίνεστε εξυπνάκιας – αλλά μόνο αν είχατε εξασκήσει την τοποθέτηση των στοιβάδων στο σπίτι σας πρώτα! Αν δεν εξασκηθείτε, τα ποτήρια είναι πολύ πιθανόν να πέσουν και να σπάσουν σε εκατομμύρια κομματάκια – ακριβώς αυτό που θα συμβεί και στη φήμη σας σαν θαυματοποιού!