Το απόλυτο Σούσι Σνακ

by Sheridan Cole 262 views0

Εδώ πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο, αυθόρμητο τέχνασμα που είναι βέβαιο ότι θα σοκάρει όποιον είναι μαζί, καθώς και οποιονδήποτε γύρω σας που βλέπει να εκτελείται αυτό το τέχνασμα . Δεν είναι για μεγάλο κοινό, όμως- έχει να κάνει με τον αυθορμητισμό της στιγμής και το απόλυτο σοκ για τους γύρω σας.

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε; Είναι εύκολο. Μπείτε σε ένα μπαρ, παμπ ή εστιατόριο που διαθέτει οποιοδήποτε ενυδρείο ή δεξαμενή ψαριών σε βιτρίνα- με ανοικτή οροφή φυσικά! Απλά περπατήστε στην αίθουσα, βάλτε το χέρι σας στο ενυδρείο, πιάστε ένα χρυσόψαρο και βάλτε το στο στόμα σας. Φάτε το όλο, δαγκώνοντας με θόρυβο για να κάνετε μεγάλη επίδειξη της απόλαυσης του νόστιμου σνακ σας. Οι θεατές θα είναι εξίσου αηδιασμένοι και απορημένοι.

Οπότε, πώς το κάνουμε; Λοιπόν, πριν από τη διεξαγωγή του τρικ, θα χρειαστείτε ένα καρότο και ένα μαχαίρι. Κόψτε μια φέτα καρότο σε σχήμα χρυσόψαρου- μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τις καλλιτεχνικές σας δυνατότητές κάθως το πιο πολύ που θα δεί το κοινό θα είναι το πίσω άκρο από το «ψάρι» καθώς θα πετάει στο στόμα σας! Κρατήστε το καρότο χρυσόψαρο κρυμμένο στο χέρι σας και όταν βάλετε το χέρι σας στη δεξαμενή αφήστε το καρότο-ψάρι να προεξέχει λίγο από τη γροθιά σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε το και βάλτε το στο στόμα σας απολαμβάνοντας έντονα ότι τρώτε ένα ζωντανό ψάρι. Το καρότο θα δημιουργήσει αποτελεσματικούς ήχους δυνατού μασουλήματος που θα ακούγεται σαν από κόκαλα … ω, τι τέρας που είσαι!