]Η μεγάλη απόδραση του Ευρώ

by Sheridan Cole 293 views0

Για αυτό το τέχνασμα δε θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο από δύο άδεια γυάλινα μπουκάλια, όπως από μπύρα και ένα χαρτονόμισμα π.χ. ένα 5ευρώ.

Τοποθετήστε ένα μπουκάλι στην άκρη του τραπεζιού. Τοποθετήστε το χαρτονόμισμα στην κορυφή της φιάλης, έτσι ώστε η μέση του χαρτονομίσματος να είναι στο κέντρο του στομίου της φιάλης. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δεύτερο μπουκάλι ανάποδα πάνω από το πρώτο μπουκάλι, έτσι ώστε το χαρτονόμισμα να στριμώχνεται μεταξύ των δύο στομίων. Τότε στοιχηματίστε με κάποιον ότι μπορείτε να αφαιρέσετε τα χρήματα μεταξύ των δύο μπουκαλιών χωρίς να τα ρίξετε.

Έτσι, πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το κόλπο; Λοιπόν αρχικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο το δείκτη και τον αντίχειρα σας, τραβώντας τα χρήματα κατ’ ευθείαν προς το μέρος σας. Στη συνέχεια, κρατήστε το εκεί. Θα πρέπει στη συνέχεια να κάνετε μια γροθιά με το δεξί σας χέρι, αφήνοντας το δείκτη σας ίσια προς τα έξω. Τώρα, χρησιμοποιήστε το δείκτη σας πάνω στο χαρτονόμισμα, ακριβώς στο κέντρο, από εκεί που το κρατάτε με τον δείκτη και τον αντίχειρα ως εκεί που είναι παγιδευμένο ανάμεσα στα δύο μπουκάλια. Η δράση αυτή, μετά από αρκετή εξάσκηση, θα πρέπει να επιτρέπει στα χρήματα να ξεφύγουν από τα δύο μπουκάλια και να οδηγηθούν κατ ‘ευθείαν στην τσέπη σας.