Σπίρτο Διπλού Χτυπήματος

by Sheridan Cole 296 views0

Για αυτό το τέχνασμα θα χρειαστείτε ένα κουτί σπίρτα και έναν μαύρο μαρκαδόρο.

Οπότε, τι συνεπάγεται αυτό το τέχνασμα; Αφαιρέστε το σπίρτο από το κουτί, χτυπήστε το και ανάψτε το ώστε όλο το κοινό σας για να το δει. Σβήστε το σπίρτο. Στη συνέχεια, ξανά ανάψτε το για δεύτερη φορά. Ναι, το ίδιο σπίρτο! Το κοινό σας θα μείνει έκπληκτο που ένα σπίρτο μπορεί να ανάψει δύο φορές και εσείς θα μοιάζετε με έναν επαγγελματία μάγο.

Οπότε, πώς λειτουργεί; Λοιπόν, πριν από το τέχνασμα, πρέπει να επιλέξετε το σπίρτο που θα ανάψει μαγικά δύο φορές και θα χρωματίσετε την άκρη του με το μαύρο μαρκαδόρο. Στη συνέχεια θα πρέπει να κρύψετε αυτό το χρωματισμένο σπίρτο από το κοινό σας στην παλάμη του χεριού σας με το οποίο θα ανάψετε το σπίρτο. Μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα τοξωτό μεσαίο δάχτυλο.
Αφαιρέστε ένα κανονικό σπίρτο από το κουτί και ανάψτε το ως συνήθως. Αφήστε το να παραμείνει αναμμένο για μερικά δευτερόλεπτα και όταν το σβήσετε, διακριτικά, απαλά και γρήγορα πετάξτε το μακριά. Με την ίδια κίνηση, αντικαταστήστε το με το σπίρτο που είναι στο χέρι σου- χρωματισμένο μαύρο ώστε να φαίνεται σαν μόλις να κάηκε! Μόνο που φυσικά δεν κάηκε, και γι’ αυτό εύκολα θα ξανανάψει, προς μεγάλη έκπληξη του κοινού σας!